RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Сети розбурхало несподіване рішення влади України щодо хресного ходу

Заява глави МВС Арсена Авакова, що через знайдену в Києві на шляху дослідження скандальної хресної ходи Української Православної Церкви Московського Патріархату (УПЦ МП) вибухівку ходу по українській столиці буде скасовано, викликало ажіотаж в соціальних мережах.

Пост Авакова в Facebook, в якому він оголосив це рішення, менш ніж за годину зібрав понад 500 лайків

"Женіть їх нафіг. юродивим місце в Московії", "Мудре рішення, безпека — найголовніше!", "Спасибі,пане Арсене!Це вірне рішення!Ви врятували Мене від сценарію,подібного до того,який був розіграний в Південній Осетії і Криму", — коментують пост Авакова.

Радник глави МВС Арсена Авакова Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook розповів подробиці про виявлені на маршруті слідування хресної ходи вибухові пристрої. Він повідомив, що правоохоронці знайшли два муляжі вибухових пристроїв і дві закладки бойових гранат з димовими шашками в Києво-Святошинсом районі.

Він зазначив, що учасникам хресної ходи запропонують дістатися до місця священнослужіння автобусами.

Пост Геращенко менш ніж за годину зібрав понад 260 лайків і кілька десятків коментарів.

"Навіщо їх взагалі в Київ пускати, якщо це загрожує безпеці киян?", "Відмінна ідея, в автобусах їх легше тримати під контролем", "У разі вибуху і постраждалих російські ЗМІ знайшли б візитки Яроша", По Києву хтось розклав бомби. Шикарні новини", "Будьте мудрими, не допустіть слабину, не дозвольте ходу Києвом. Рішучості вам і пану міністру, будьте сильними", — коментують пост Геращенко інші користувачі Facebook.

Ось ще кілька интересныз коментарів з соціального суду.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні комбат батальйону "ОУН" Микола Коханівський зробив гучну заяву з приводу скандальної хресної ходи, організованої Українською Православною Церквою Московського Патріархату (УПЦ МП).