RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Порошенка жахнули мережі фотографіями з військової їдальні

Радник президента України Юрій Бірюков опублікував шокуючі фотографії з їдальні однієї з українських військових частин.

Дані фото Бірюков розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"8 бійців однієї військової частини звернулися до медпункту зі скаргами на отруєння. Реакція місцевого командування була блискавичною - з бійцями проведена "виховна" бесіда, вони себе відчувають чу-до-во. Ми про цю проблему дізналися випадково, від військовослужбовця з медпункту. З яким теж потім була проведена "бесіда", - повідомив радник Порошенко.

Також він опублікував фото журналу відвідування медпункту вищевказаними військовослужбовцями та епідеміологічного розслідування інциденту.

"На наступний ранок бійці відмовилися здавати аналізи на бакпосів, без яких це все лише чутки і плітки. Ага. І дискредитація наших доблесних офіцерів. І фото черв'ячків і тарганчиків- це теж чутки і плітки, фотошоп та інсинуації", - з сарказмом додав Бірюков.

Також він підкреслив, що спеціально не вказує назву військової частини і фірм, які займаються поставками продовольства в даний підрозділ.

"У їдальнях двох військових частин міста Миколаєва з самого раннього ранку ведеться хаотично-панічна робота по наведенню порядку на складах і у приміщеннях їдалень. Забавно. Є надія на те, що хоча б тиждень бійці будуть харчуватися пристойно. Хоча дивлячись на сьогоднішній "улов" фотографій...", - додав Юрій Бірюков.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно Бірюков прокоментував скандал з секретної готелем міністра оборони Степана Полторака.