RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Скандальний Шнур потролив путінців селфи з легендарним українським футболістом

Відомий російський музикант Сергій Шнуров (Шнур) потролив прихильників режиму президента РФ Володимира Путіна селфі з відомим українським футболістом Анатолієм Тимощуком.

Музикант опублікував фотографію в своєму Instagram.

"Щось вивихнулось або звихнулось. Скрізь політика. Хто? Де? З ким? Що? Коли? Ну, все ясно. Що їм ясно, я не знаю. Швидше за ВСЕ, ВСЕ. Ось фотографія. На ній я і Анатолій Тимощук, з яким я дружу ще з часів його блискучої гри в "Зеніті". Він гравець збірної України. Так, Карл України! І форма у нього відповідних кольорів. Просто жах! І гімн України перед матчем співає. Все, як годиться", - написав Шнуров.

"Вогонь!!!", "А що, незадоволені фашисти путінські вже тявкали тут?", "Не хочеться все гортати Я так і не зрозуміла , чого, ви, Сергій, так разверещались? Ну грає і грає", "Сергійко знову невигадливо почав срач. Знає що з двох сторін знайдуться 'праві'. А сам сидить і тріщить над коментарями. Пишучи черговий перл", - пишуть користувачі в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні Шнур порадував мережі ще однією оригінальною фотографією: музикант виклав знімок зі своєю кішкою Василиною.