RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Києві на хабарі піймали податківців: опубліковані вражаючі фото обшуку

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) 27 липня провело обшуки податкової інспекції одного з районів Києва, затримавши при цьому слідчого і начальника слідчого управління фінансових розслідувань.

Вражаючі фотографії з місця обшуку опубліковані прес-служба НАБУ.

"У процесі досудового розслідування встановлено, що дана група осіб, діючи з умислом, вимагала 36 тис. доларів США від підприємця міста Києва, і отримала частину зазначеної суми, а саме 10 тис. доларів США за вчинення на її користь дій, спрямованих на повернення отриманих раніше коштів без їх конфіскації", - повідомляє прес-служба.

"Під час проведення обшуків, крім речових доказів у виробництві, в службовому кабінеті одного із затриманих виявлено та вилучено близько 1,7 млн. грн., 33 тис. фунтів стерлінгів, 112 тис. євро і 270 тис. доларів США. Джерела походження коштів перевіряються", - інформують в НАБУ.

Як повідомляв "Апостроф", в червні Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) опублікувало відеозапис, на якій знято обшук у приймальні народного депутата від групи "Воля народу" Олександра Онищенка.