RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Це бомба: волонтер показав фото нового обладнання на кухні для військових у "Десні"

Український волонтер Роман Доник опублікував фотографії нового обладнання в їдальні навчального центру "Десна" Збройних сил України.

"Потрапив в Десні на запуск нового устаткування для приготування їжі у новій їдальні. Але шо я вам хочу сказати. Це бомба. Не знаю, чим закінчиться вся ця епопея з фірмами годувальниками, які зараз справедливо розпинають хлопці Марчели, але це обладнання хотілося б бачити в кожній їдальні ППД (пункт постійної дислокації), - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Доник при цьому зазначив, що обладнання було встановлено і ремонт зроблений в новій їдальні "задовго до початку облав".

"Тому запуск обладнання та ремонт, ну ніяк не пов'язані з останніми подіями з неякісною їжею. Що, до речі, особисто у мене викликає подив. З одного боку звалювати купу грошей в новітнє обладнання (160 тис євро), з іншого боку годувати хрін зрозумієш чим, ризикуючи вилетіти звідти пробкою від шампанського", - написав волонтер.

Як повідомляв "Апостроф", радник президента України Юрій Бірюков опублікував шокуючі фотографії з їдальні однієї з українських військових частин, де в їжу потрапили таргани. Знімки з їдальні ВСУ викликали бурхливу реакцію у росіян.