RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Скандал з хресним ходом на Київ: у мережі обурюються через нову подробицю

У мережі з гнівом відреагували на заяву першого заступника глави голови Київської міської держадміністрації (КМДА) Геннадія Пліса про виділення з бюджету коштів для учасників скандального хресного ходу, влаштованого представниками УПЦ МП вчора столиці.

Свою думку з цього приводу висловила українська піаністка Ірина Олексієва у своєму Facebook.

"Люди, це ппц... Я просто в шоці... Зараз по 5-му каналу заступник голови КМДА Геннадій Пліс пояснив, що всі ці автобуси для перевезення МП орди, її пересування по Києву, охорона, розташування, перекриття вулиць, і т. п... були оплачені з нашої з вами кишені, тобто за гроші киян платників податків.... Ми їх сюди кликали????? Нам більше немає куди подіти гроші, щоб оплачувати церкву, яка підтримує знищення України і українців????? Ми з останніх сил збираємо по копійці, щоб забезпечити наших хлопців на фронті всім необхідним, і, одночасно, повинні містити на свій рахунок власних же вбивць... Чесно кажучи, руки опускаються...", - обурюється Олексієва.

Як заявив Пліс в ефірі "5 каналу", влада Києва виділила парафіянам УПЦ МП 35 автобусів для того, щоб "подбати про безпечне пересування людей".

"Ті автобуси особисто з боку міста, ми надали 35 автобусів для того, щоб забезпечити безпечну доставку людей в межах міста. Програма фінансування у нас є "Безпечна столиця", і це все передбачено", - зазначив Пліс.

Як повідомляв "Апостроф", вчора в мережі з обуренням відреагували на знімок із зображенням учасників скандального хресного ходу на вулиці Грушевського в Києві, де була розстріляна Небесна Сотня.