RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Передай привіт сепаратистовi: інцидент з "георгіївською стрічкою" в Одесі викликав ажіотаж у мережі

У соціальних мережах викликав ажіотаж інцидент, в ході якого невідомі активісти розбили лобове скло машини, де знаходилася "георгіївська стрічка".

Новину активно обговорюють користувачі Facebook.

Член партії "Свобода" Євген Карась на своїй сторінці в Facebook з сарказмом прокоментував подію.

"В Анапу нехай їде з такими стрічками", "Вони ж просили каміння з неба", "Сподіваюся, медом теж пригостили? В бензобак", "Георгіївська стрічка має негативну енергетику. Сам накликав біду на свою голову", "Стрічка згубила скло і колесо. Ось так копійчана х**ня завдає шкоди її приобревшим", — коментують його користувачі запис, що зібрала понад 220 лайків.

Керівник обласного відділення партії "Правий сектор" в Одеській області Сергій Стерненко назвав акцію "Передай привіт сепаратисту". Його пост зібрав понад 530 лайків за кілька годин.

"Як машини з цими номерами взагалі до нас потрапляють?", "Ну не люблять у нас георгіївські стрічки, триколор та інше сміття. Незрозуміло? Отримуй!", "Яким треба бути м***ком, щоб через два роки війни приїхати в Україну з власівській стрічкою", "Ніколи в Одесі не був, але місто мені подобається все більше і більше!", "Акція з правильною назвою — "провітри ватника", "Допонтовался", "А мене завжди цікавило питання: чому машини з номерами невизнаної республіки вільно пересуваються по дорогах сусідньої держави?", — коментують інші користувачі.

Блогер під ніком Руслан Сан-Марино запросив ватников приїжджати до Одеси і не знімати георгіївські стрічки, щоб після поїздки їм було що згадати.

Як повідомляв "Апостроф", в лютому активісти зафарбували георгіївську стрічку на російській фурі кольорами українського прапора. Подивіться відео з цим інцидентом.