RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У мережі обурюються через відео з бандитською поведінкою бійців "Торнадо" на суді

Відео з обурливою поведінкою бійців підрозділу "Торнадо" на закритому засіданні по їх справі викликало обурення у користувачів соціальних мереж.

Відео активно обговорюють на Facebook.

"Вражаюче відео - деякі бійці батальйону "Торнадо" в залі суду ведуть себе так, як ніби вони на бандитської сходці. Якщо звинувачення помилкові - то навіщо ж зривати судовий процес? Позорище", — зазначив на своїй сторінці у Facebook журналіст Юрій Бутусов.

Він зазначив, що всі стежать за цим судом, тому якщо вирок буде несправедливий, всі порушення і підтасування будуть очевидні.

"Добровольці не вище закону - вони такі ж громадяни, як і суддя, який їх судить. І якщо ці громадяни виражаються і ведуть себе як гопники, вони дискредитують себе і своїх підзахисних, і нас, громадянське суспільство, яке уважно висвітлює процес", — заявив Бутусов.

"Потрібно дивитися і на цю сторону добровольчого руху для тверезої оцінки ситуації", — зазначає блогер Руслан Благої на своїй сторінці в Facebook.

"Дивіться і насолоджуйтеся мужністю "героїв". Амнистируйте їх. Звільняйте, адже вони герої. І чекайте їх. Чекайте у себе вдома.

Держава — все", — прокоментував відео головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Ну, чо норм. Відразу видно невинні жертви режиму", — з сарказмом зазначає блогер з ніком Creg Davis.

Перепостив відео і колишній голова Луганської ОДА, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука.

Як повідомляв "Апостроф", вчора біля будівлі суду, де тривало засідання по справі бійців "Торнадо", виникли сутички між мітингувальниками і служителями правопорядку.