RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У мережі зі сміхом вказали, як людина Януковича сама собі спорудила в'язницю

Популярний український блогер під ніком Іван Оберемко потішив мережі коментарем з приводу височенного паркану біля будинку брата колишнього юриста побіжного президента Віктора Януковича Віктора Бондика.

"Уткнувся випадково в стару новину... брат колишнього юриста президента-втікача Віктора Януковича Віктор Бондик побудував навколо свого особняка 13-метровий паркан... уткнувся і думаю: це ж яким потрібно бути жлобочертом, щоб побудувати собі триповерховий особнях з видом на тринадцатиметровый паркан, п****ц, він би ще дах поклав на цей паркан і жив у гігантській жерстяній коробці. і чо вони тоді в'язниць всі бояться, з***ують від правосуддя, у в'язниці ж о**єнно: паркани, клітини, тихо, спокійно, ніхто особливо не заважає, за**ись одним словом, не бійтесь, мерзоти, сідайте, вам сподобається!" - зазначив блогер.

При цьому журналіст Денис Казанський у коментарі уточнив історію.

"Ні, там все не так. Там ще крутіше історія. Це будинок сусідів. У Бондика спочатку був нормальний паркан. А потім на сусідній ділянці якийсь чорт став будувати замість котеджу багатоквартирний будинок. Бондик ох*їв і став ставити паркан все вище і вище, щоб сусіди не заглядали до нього у двір. По мірі зростання сусідського будинку ріс і паркан Бондика", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з гумором вказали на той факт, що висота огорожі навколо володінь російського прем'єр-міністра Дмитра Медведєва значно поступається паркану Бондика.

Крім того, в мережі подали ідею людей з такими парканами перемістити на кордон з Росією замість хисткої "Стіни", яка там встановлена.