RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Савченко задала скандальне питання Порошенку: в мережі обурюються

Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко, яка проводить акцію на підтримку українських військовополонених та українських політичних в'язнів в РФ біля адміністрації президента, поставила президенту України Петру Порошенку скандальне питання.

Про це повідомляє українська "BBC Україна".

"Мене обурює те, що президент називає себе єдиним представником. Якщо це так, то чому досі він не говорить з Захарченко (ватажок ДНР, - "Апостроф") і Плотницьким (ватажок ЛНР, - "Апостроф")?" – заявила Савченко.

На її слова бурхливо відреагували користувачі мережі, які залишили свої коментарі під новиною "BBC Україна" в Twitter.

"Надя стала зовсім вже дурепою", "Ну цій дурепі не зрозуміти, що президент країни не повинен з кожної мерзотою розмову вести. Мертвичуковські мрії - визнайте ДНР", "тому що Захарченко - терорист, дура!", "Для пояснення #Савченко: Президенти не ведуть переговорів з терористами. По терористах працюють спецслужби", "вона і до депутатства була з привітом, просто майже всі ми не хотіли в це вірити", "Чому Н.Савченко повторює тези В. Медведчука і сепаратистів? Чому Н.Савченко після "полону" не перевірили на поліграфі?", "чому Обама не говорив з бен Ладеном", - пишуть користувачі соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", на мітинг Савченко в адміністрації Порошенко позитивно відреагували російські прихильники Путіна.