RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Затримання соратника Януковича: Луценко вказав на важливу деталь

У телефоні у колишнього першого заступника голови Державної податкової служби генерал-полковника Андрія Головача, затриманого військовою прокуратурою спільно з СБУ, виявлено номер ватажка бойовиків ЛНР Ігоря Плотницького.

Про це повідомив Юрій Луценко на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши відповідне фото.

Луценко зазначив, що в ході обшуку у колишнього заступника Клименко знайшли не тільки бюст побіжного президента України Виктора Януковича. У його телефоні Vertu було знайдене "дуже показове прізвище Плотницького".

На думку Юрія Луценка, це є ще одним прикладом "нерозривності дій економічних злочинів Януковича - Пшонки - Азарова - Клименка з антидержавними діями лідерів ПР типу Єфремова і терористичною групою ЛНР - ДНР".

"Всім раджу телефонувати московському вилупку і назвати так, як це чудовисько заслуговує. Такий собі флешмоб", "Для чого спалили? Податківці терміново міняють телефони!", "Це реально хохма, дивно, але ніхто з прокуратури не додумався вбити цей номер в гугл та знайти оголошення від якогось Бориса, який, швидше за все, - суддя Борис Плотніцький", — коментують запис Луценко користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", суд погодив арешт генерал-полковника Андрія Головача з можливістю застави 200 млн грн.