RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Раді відреагували на надзвичайну дипломатичну загрозу з Росії

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко відреагувала на інформацію про те, що Росія може розірвати дипломатичні відносини з Україною через так званi "диверсії" в окупованому Криму.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Геращенко зазначила, що Росія розірвала дипвідносини з Україною ще тоді, коли путінські поплічники проголосували за введення військ, коли вкрали в України півострів Крим і частину Донбасу.

Вона перерахувала злочини путінців і зазначила, що людський розрив відносин, який вiдбувся з подачі Путіна, набагато болючіший, ніж дипломатичний.

Її пост менш ніж за годину зібрав понад 160 лайків.

"Як кажуть: "Померла, так померла". Залишилося тільки прикопати!", "В умовах тимчасової окупації російськими агресорами українського Криму, в умовах жорстокої війни Росії проти українського народу на Донбасі формальний розрив дипломатичних відносин між нашими державами — це лише питання часу. На мою думку, Україна повинна була б вже давно розірвати з країною-агресором дипломатичні відносини та запровадити для громадян Росії візовий режим. Хоча, може стратегія українського керівництва на те, щоб за певних умов Росія сама розірвала дипломатичні відносини, є більш виправданою", — коментують заяву Геращенко інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", можливий розрив дипломатичних відносин РФ з Україною порадував путінців.