RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Розвідка розповіла про нові великi втрати Путіна на Донбасі

Українська розвiдка повiдомила про те, що вчора, 15 серпня, на Донбасі загинули сім російських військовослужбовців і ще дев'ять отримали поранення.

Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України, опублікованому на сторінці відомства у Facebook.

Зазначається, що загиблі та постраждалі військовослужбовці відносилися до дев'ятого окремого штурмового мотострілкового полку морської піхоти (Новоазовськ), до третьої окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК ЗС РФ, а також до шостого окремого мотострілкового полку (Стаханов) і другої окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ.

Уточнюється, що полк морських піхотинців з Новоазовська зазнав найбільших втрат.

Українські розвідники встановили особу одного з убитих - якогось Володимира Сугоняку 1963 року народження.

У повідомленні йдеться, що військовослужбовці мотострілецького полку зі Стаханова загинули через те, що підірвалися на міні.

Причому поле було заміновано самими сепаратистами. П'яні бойовики пішли в самоволку, маючи намір влаштувати "психічну атаку" на бійців АТО. У результаті вибуху міни загинули двоє, ще один був поранений.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українські розвідники розповіли про те, що проросійські терористи готують великі провокації на окупованому Донбасі.