RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Український співак відмовився визнавати АТО на Донбасі

Учасник відомої української групи "Брати Гадюкіни" - Ігор Мельничук заявив, що Антитерористичну операцію (АТО) на Донбасі вважає громадянською війною.

Про це він сказав в інтерв'ю "Апострофу".

"Це справжнісінька війна, і я б назвав її громадянською. Це справжня громадянська війна, яка просто ще з того боку спонсорується Росією", - заявив музикант.

Мельничук зізнався, що спілкувався з чоловиком, який воював в зоні АТО, і той розповів, що там дуже багато найманців, але в той же час там і багато місцевих жителів.

их самих шахтарів, яким дали в руки зброю. Напевно, гроші їм там якісь платять. Мені здається, що це саме громадянська війна. Зі своїми людьми потрібно якось домовлятися, прибирати всіх цих спонсорів звідти ... А так, про яких терористів взагалі можна говорити? Терористи - це якби ми з Пашею у горілчаному магазині забарикадувалися і тримали б там продавщицю. Терор - це справа невеликих груп, а коли з того боку йдуть тисячні армії - це війна", - сказав Мельничук.

У свою чергу його колега по групі Павло Крохмальов зазначив, що ця війна "не громадянська точно".

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилося відео, на якому чоловіка у Павлограді Дніпропетровської області вдарили за те, що він назвав війну на Донбасі громадянською.