RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Справа на людину Путіна в Україні: у Луценка показали важливі докази

Генеральна прокуратура України (ГПУ) опублікувала аудіоперехоплення телефонних розмов радника президента РФ Сергія Глазьєва з людьми, причетними до анексії Криму та до розпалювання війни на території України.

Аудіоперехоплення розмов Глазьєва розміщено на YouTube ГПУ.

Згідно з опублікованими записами, 27 лютого 2014 року радник російського президента вислухав доповідь депутата Держдуми РФ Костянтина Затуліна, який повідомив йому про те, що збирається виїжджати до Криму для контролю за призначенням незаконного "уряду".

6 березня 2014 року Глазьєв зателефонував нинішньому самопроголошеному "голові" Криму Сергію Аксьонову, віддавши ряд вказівок щодо організації незаконного референдуму в Криму.

Також у ГПУ опублікували радіоперехоплення розмов Глазьєва з іншими агентами Кремля на території України. У них він роздавав вказівки про організацію заворушень і в інших областях України.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні пресс-секретар генпрокурора України Лариса Сарган назвала імена людей з числа представників влади і керівництва Збройних сил Російської Федерації, оголошених у розшук на території України.