RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Савченко розбурхала інформпростір деталлю свого голодування

Народний депутат України Надія Савченко, яка оголосила на початку серпня про своє голодування заради прискорення процесу обміну полоненими, розповіла, що дозволяє собі випити трохи вина.

Про це вона сказала в інтерв'ю виданню "UA Post".

Савченко зазначила, що продовжує голодувати, і ця голодовка носить суто символічний характер. За словами нардепа, таким чином вона хоче привернути увагу до того, через що доводиться проходити людям заради здобуття свободи.

Савченко заявила, що сидить зараз "на воді, без їжі", але може "продегустувати трохи вина і все". Вона також зізналася, що почувається нормально. За її словами, вона на деякий час переривала голодування, але зараз знову продовжила його.

Як повідомляв "Апостроф", у соцмережах посміялися над тим, що після оголошення голодування Савченко відправилася в США на звану вечерю.

Американський журналіст Крістофер Міллер розповів про те, як Надія Савченко пила горілку та курила на борту президентського літака по дорозі з російського полону в Україну. Також він розповів, як українка зловживала алкоголем на службі в авіаційному полку в Бродах Львівської області.