RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Будь як Валера: соцмережі підірвала історія бійця АТО, якого нагородив Порошенко

У соціальних мережах викликала бурхливий резонанс історія бійця АТО Валери з позивним Каракурт, який приїхав на парад до Дня незалежності з Авдіївки на Донбасі і несподівано для себе отримав Зірку Героя з рук президента України Петра Порошенка.

Про нового Героя України розповів відомий блогер Роман Синіцин на своїй сторінці у Facebook.

Він повідомив, що вчора Валера приїхав з Авдіївки на Донбасі, де тривають бої. Бійцеві АТО сказали, що треба постояти на параді. За словами блогера, Валера був трохи злий, тому що на Промці воюють його снайпери, і не хотів звідти їхати, хоча і був двічі поранений за останні кілька місяців.

У строю на параді Валера дізнався, що йому дають звання Героя України, вже коли прочитали його прізвище. Золоту Зірку Героя боєць АТО отримав з рук президента України Петра Порошенка.

"Будь як Валера", — резюмує блогер.

Фото з Facebook Романа Синіцина

Пост Синіцина лише за годину зібрав понад 10 тисяч (!!!) лайків та 1370 перепостів, а також 264 коментарі.

Раніше блогер розповідав про Валеру, зокрема, він повідомляв, що його позивний Каракурт. Новий герой України — командир роти снайперів 79 бригади. "Дітдомівський. Воює з самого початку. Пройшов майже весь бойовий шлях 79 бригади", — писав про нього Синіцин.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Роман Синіцин показав скандальне відео, де боєць АТО скаржиться на забезпечення воюючих на Донбасі.