RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Цитата Порошенка про "москалів": у мережі влаштували флешмоб

Згадка президентом України Петром Порошенком у своїй промові перед початком військового параду з нагоди Дня незалежності цитати з вірша Володимира Маяковського про "товариша москаля" викликала обурення у росіян, які підтримують політику президента РФ Володимира Путіна, у зв'язку з чим в українському сегменті соціальних мереж вирішили влаштувати флешмоб.

Такий задум запропонував депутат Запорізької міськради, волонтер Денис П'ятигорець на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що росіяни засипають жалолбами адміністрацію Facebook, вимагаючи видалити пости з цитатою Маяковського, виголошеною Порошенком на параді.

П'ятигорець повідомив, що в нього зі сторінки в соцмережі такий пост вже видалили, до того ж забанили його другий акаунт, заявивши, що він фейковий.

"Прикиньте, як у "братів" бомбануло!" — уражається волонтер.

Він запропонував усім бажаючим влаштувати флешмоб: запостити цитату, яку промовив Порошенко, з Маяковського: "Товаришу москаль, на Україну жартів не скаль".

"Нехай паребрики пальці об клавіатуру поламають, а в російському офісі ФБ офігеють від розгніваного спаму", — пише П'ятигорець.

Пост П'ятигорця зібрав понад 635 лайків і 26 перепостів.

Як повідомляв "Апостроф", американський дипломат і політолог Майкл Макфол у своєму привітанні Україні двічі оконфузився з українським прапором, чим викликав екстаз у путінців.