RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Порошенка посміялися над критиками параду: в мережі ажіотаж

Радник президента України Юрій Бірюков жорстко висміяв всіх тих, хто виступав проти проведення військового параду в Києві до Дня незалежності.

Про це він написав у своєму Facebook.

Зазначимо, що за кілька годин з моменту публікації пост радника президента набрав понад 1500 лайків і близько 100 коментарів.

"Вони в липецькому котлі відійшли на переформування за темниками Григоришина. Бій програно, але війна ні", "Ні. Сьогодні їм поки слабо. Їм потрібен час, щоб отямитися і прийти в себе. Але вони повернуться. Вони обов'язково повернуться", "Вони поки не можуть, слюні підбирають та шерсть на собі рвуть від злості". "Не питання. Парад не потрібен був... За поребриком. Путіну він дуже не потрібен був. Росіянам він не потрібен був. У них там у нас вже немає армії. Немає їжі. Ось ось ми розвалимося на новоросії, а тут якийсь парад... Йой", - пишуть в коментарях до посту.

Як повідомляв "Апостроф", кілька днів тому Бірюков поскандалив з українською журналісткою Тетяною Даниленко, яка вказала на проблеми з екіпіровкою солдатів Збройних сил України напередодні параду до Дня незалежності.