RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Порошенка висміяли ватажка ДНР з його новим "званням"

В Інформаційних військах України, створених при Міністерстві інформаційної політики кума президента України Юрія Стеця, висміяли ватажка ДНР Олександра Захарченка, який отримав на день Донецька "генеральське" звання і статус почесного громадянина міста.

Жарт про це опублікували у Facebook Інформвійська України.

"Співзвучно з ідеєю російської влади провести в Росії "альтернативну Паралімпіаду" для відсторонених російських спортсменів і "нагородити переможців як призерів цієї Паралімпіади", - сміються в ІС і публікують посилання на пост українського журналіста Дениса Казанського, який також висміяв "нагороди" Захарченка.

"Спочатку кожен з них нагородив його, потім він нагородив їх усіх разом, а потім кожен з них нагороджувався один з одним,або навіть із декількома іншими нагородженими. Це була дуже цікава церемонія". "Час починати ставити собі пам'ятники і мавзолей будувати", "Ну а що, прикольно, коли закінчиться ця хе*ня, на базарі, в Донецьку, покупці будуть питати, товариш генерал, почім ваші кури?", "Його б на допомогу Плотницькому - он вони вже який місяць з курками і потрошками не розберуться", - сміються в коментарях до посту.

Як повідомляв "Апостроф", у соціальних мережах висміяли новину про те, що на окупованому Донбасі бойовики відрепетирували втечу Захарченка.