RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У мережі розповіли, як бійці АТО ставлять на місце адептів "російського світу": опубліковано фото

Український журналіст Роман Бочкала розповів про те, як бійці АТО поводяться з адептами "російського світу".

Про це Бочкала написав на своїй сторінці в Facebook.

Він показав фотографії блокпоста, який весь обвішаний "трофеями": триколорами і обкладинками паспортів з написом "СРСР".

Журналіст пише, що людей не пропускають, поки вони не розлучаться з ганебною атрибутикою країни, якої вже немає чверть століття і не буде.

За словами Бочкали, це декомунізація в дії. Журналіст зазначив, що на цьому блокпосту не церемоняться з адептами "російського світу".

Бочкала зазначає, що на блокпосту зібрали цілу галерею проросійських артефактів, оскільки прихильників "російського світу" в цих краях предостатньо.

Фото з Facebook Романа Бочкали

"На виїзді з Маріуполя - такий самий "вернісаж", "Жорстко, але правильно", "Все правильно і справедливо! Погано, що з мізків есесеру так не вижити", "Спалювати треба, Роман! До чого це складувати?", "Поставте пост на виїзді з Києва — буде те ж саме. І навіть не сумнівайтеся", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналіст Роман Бочкала повідав, як чудом врятувався від загибелі, не полетівши на вертольоті, який згодом збили бойовики.