RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Аваков оголосив війну "Інтеру": в мережі ажіотаж

Голова МВС Арсен Аваков закликав Службу безпеки України (СБУ) і Національну раду з телебачення вжити заходів щодо телеканалу "Інтер", який нібито веде проросійську інформаційну політику.

Про це Аваков написав на своїй сторінці у Facebook.

Він прокоментував оприлюднення в ЗМІ листування Марії Столярової, росіянки, яка працювала на "Інтері", і звинуватив телеканал в антиукраїнській та антидержавній позиції.

Також Аваков зажадав вислати з України ідеолога "Інтера" росіянина Шувалова і здійснити розслідування стосовно Сергія Льовочкіна.

"Давно треба закрити цей телеканал. Як тільки там працюють українські журналісти", "Сепарський канал", "Щоразу, почувши черговий прорашенський перл, думаю, куди дивиться СБУ?" — коментують заклики Авакова користувачі Facebook.

Також на публікацію листування Столярової відреагував у своєму Twitter політтехнолог Тарас Березовець, який співпрацює з Адміністрацією президента України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соцмережах викликало обурення те, що новий голова Адміністрації президента Ігор Райнин своє перше інтерв'ю на цій посаді дав скандальному телеканалу "Інтер", до того ж російською мовою.