RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Одіозний бізнесмен розбурхав мережі випадом на адресу Порошенка

Одіозний український бізнесмен, письменник і блогер Григорій Корогодський дорікнув президенту України Петру Порошенку в тому, що той пізно приїжджає на роботу.

Про це Корогодський написав на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, як щойно бачив, як президент їхав на роботу. Корогодський вказав, що його кортеж був досить скромним і дорогу через нього не перекривали. Водночас бізнесмен зауважив, що Порошенко їде на 10-ту годину, а міг би і на 9-ту.

"До речі, всі наші президенти їздили на 10-ту. Може, тому і не в Європі?" — запитує Корогодський.

Його пост зібрав понад 600 лайків і 20 перепостів.

"Про народ думає. Адже їхати на 9-ту — людЯм заважати дістатися на роботу. Знову ж таки, збільшувати пробки", "А ще кажуть, що дуже допізна горить світло у віконці АП", "Може, він ноут вдома забув. Повертався. Я сто разів так робив", "Або тормозок Марина забула покласти", "Вони їздять на 9-ту за європейським часом, бо вони вже в Європі", "Кучма, кажуть, раніше приїжджав. Решта — так, на 10-ту", "Був би я президентом, просто б жив у резиденції і їздити нікуди не треба було б, прокинувся і вже на роботі", — пишуть інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Григорій Корогодський несхвально висловився про перейменування Московського проспекту в Києві на проспект Степана Бандери.