RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Легендарний український генерал розповів, як зустрівся з Вакарчуком

Генерал-майор Збройних сил України, офіцер Головного командного центру Генерального штабу України, начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна, Герой України Ігор Гордійчук розповів, як познайомився з українським музикантом, лідером гурту "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком.

Про зустрічі з ним Гордійчук рассказалл в інтерв'ю Громадське радіо.

Гордійчук розповів, що познайомився з Вакарчуком тільки 1 вересня. За його словами, зустріч організував звестный український журналіст Юрій Бутусов, який приходив в госпіталь, коли Гордійчук був важко поранений.

Генерал нагадав, що давно є шанувальником "Океану Ельзи", але ніяк не міг зустрітися з Вакарчуком.

"Коли я був у Києві, Святослав був у Львові. Потім мене перевели у Львів в госпіталь на реабілітацію, а він — в Київ в госпіталь. Потім мене перевели в Америку на реабілітацію, Він теж приїхав в Америку, але в інше місто", — розповідає військовий.

Він зазначає, що Бутусов, дізнавшись про вiдношення Гордійчука до "Океану Ельзи", через волонтерів організував їхню зустріч.

Як повідомляв "Апостроф", у День знань Святослав Вакарчук відвідав святкову лінійку, яка проходила у військовому ліцеї імені Богуна, керівником якого є Ігор Гордійчук.