RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Батон не забутий: мережі підірвали вірші російського поета про Януковича

Російський поет, співавтор проекту "Господин хороший" Андрій "Орлуша" Орлов, захопив користувачів мережі новим віршем, присвяченим українсьому екс-президенту-втікачу Віктору Януковичу.

Поет опублікував вірш у своєму Facebook.

"Батон не забутий, і бабло не забуто! Втікач екс-президент Янукович "відвідав" на яхті місто Волгоград. Спеціально для нього на час екскурсії музейний комплекс "Сталінградська битва" був закритий для всіх інших відвідувачів", - прокоментував свій вірш "Орлуша".

За добу пост російського поета набрав близько 1500 лайків, кілька сотень репостів і масу захоплених коментарів.

"Одразу ж твір ліг на музику про старигана Козлодоєва..", "Тим, хто прийняли Януковича, вірші не подобаються? Ну і х*й з ними, вигнавшим Януковича подобається!", "А тікав знатно! Городами, будяками, лопухами... Останніми ледве встигав підтиратися", "Цікаво, він ще і їздить на екскурсії? Дивись ще в Луврі "засічуть" у Джоконди :) . А потім буде згадувати в мемуарах, як йому сподобалася картина відомого американського художника Леонардо Дікапріо :) :) :) ( Свідки публічних виступів Януковича з питань мистецтвознавства мене зрозуміють) ...", - пишуть у коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", помпезний приїзд Януковича до Волгограду (РФ) викликав обурення місцевих жителів.