RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

ГПУшницю спіймали на бізнес-зв'язку з Януковичем: у мережі обурюються

У соціальних мережах обурилися з приводу зв'язку заступника начальника відділу організації діяльності у сфері запобігання і протидії корупції Генеральної прокуратури Юлії Куликової з екс-президентом України Віктором Януковичем.

На цей факт указав журналіст Юрій Ніколов на своїй сторінці у Facebook.

Як пише видання "Наші гроші", Куликова не задекларувала частину бізнесу свого чоловіка Володимира, зокрема його частку в ТОВ "Білдінг Інвестментс Груп", яка підконтрольна Олександру Януковичу, сину українського екс-президента-втікача. Про цей факт, як пишуть журналісти, свідчить податкова декларація Куликової за 2015 рік.

Зокрема, Юлія Куликова внесла вклад чоловіка в ТОВ "Автолайн" у розмірі 30 тис. грн, однак його частки в ТОВ "ВКФ "Дебют" і ТОВ "Білдінг Інвестментс Груп", загальна сума яких становить 78,1 тис. грн, у декларації не вказала.

Також Володимир Куликов є одним із засновників ТОВ "Донбаське товариство мисливців та риболовів "Донбас-Фауна". Як пишуть ЗМІ, ця організація з 2009 року взяла в користування 3,8 тис. га мисливських угідь у Донецькій області, а в 2011 орендувала Камишевахське водосховище площею 60 га для розведення риби. Журналісти зазначають, що ціна оренди водосховища з терміном дії до 2021 року склала лише 3 тис. грн на рік.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо про купівлю Генпрокуратурою дорогого автомобіля.