RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У мережі ажіотаж через жорстокий напад на бійця ОУН: опубліковано відео

У Києві 5 вересня невідомий напав на чоловіка у військовій формі, імовірно бійця ОУН Віталія Регора.

Про це повідомляє Facebook групи Євромайдан.

Невідомий вісім разів штрикнув ножем потерпілого і втік.

За даними правозахисниці Тетяни Близнюк, постраждалий госпіталізований в 17-й київської лікарні. Йому видалили селезінку, серйозно пошкоджені легені і рука.

Близнюк впевнена, що напад на Регора – справа рук сепаратистів.

"Сьогодні його переслідують як з боку правоохоронних органів, так і з боку столичних сепарів. Це що взагалі таке?", - нарікає правозахисниця.

Пізніше з'явилося відео, на якому очевидець знімає крупним планом пораненого. Він представляється, звинувачує у трагедії сепаратистів.

Увага відео 18+

Український блогер, учасник АТО Мирослав Гай також прокоментував те, що трапилося. На його думку, інцидент схожий на провокацію, мета якої скомпрометувати служби швидкої та поліції.

"Це схоже на підставу. Мої висновки з побаченого. 1. Не варто ходити у формі, якщо ти не військовослужбовець при виконанні, або не в АТО. 2. Дуже дивне відео з камери спостереження. Що це за фронтальна камера? Вона в під'їзді на стіні висить? Прямо по центру стіни? Я такого ніколи не бачив. Схоже лажу парять. Камери спостереження зазвичай не пишуть звук. І не трясуться. Це точно лажа. 3. Людина який провокує і ображає поліцію схоже ставить собі за мету образити і провокувати. 4. У поліції дійсно немає інструкцій на такого роду випадки. Вони виглядають безглуздо. 5. Мета цієї акції - дискредитація служб. Викликати у суспільства недовіру. Схоже на велику кампанію. Аж надто багато епізодів за останні час. Мені цікаво як сильно постраждав хлопець. У відео йдеться про літр крові. По обличчю і його стану не схоже. Обличчя рожеве, при такій крововтраті він був би блідий", - пише блогер.

Як повідомляв "Апостроф", раніше були оприлюднені прикмети злочинця, який вчинив вбивство в київській лікарні.