RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У ДНР розповіли, як лютує ватажок бойовиків "Гіві"

Один з бойовиків батальйону "Сомалі", який воює за так звану ДНР, поскаржився на звірства ватажка Михайла Товстих з позивним "Гіві".

Про це написав журналіст Денис Казанський у своєму Twitter.

Він зазначив, що бійці батальйону бойовиків "Сомалі" скаржаться на свого командира, заявляючи, що він карає підлеглих.

Казанський посилається на блог Михайла Полинькова, який воював на боці бойовикiв ДНР. Той опублікував листування з одним із бойовиків, який входить до складу батальйона "Сомалі". Останній скаржиться на жорстоке ставлення Гіві до бойовиків, стверджуючи, що той карає винних в чомусь людей і не дає нікому звільнитися.

За його словами, бойовики в батальйоні Гіві знаходяться як у в'язниці, у них ставляться як до рабів, не дотримуючись умови контракту".Повідомляється, що "Гіві" загрожує тим, хто збирається піти, і їх заарештовує. Бойовик вважає, що Гіві рухає страх перед тим, що його батальйон буде розформовано.

"*ля, а на що вони сподівалися, вступаючи на службу в банду "Сомалі"? Тут одна назва чого варта!", — коментує користувач Twitter Льоша Мамайчонок.

Як повідомляв "Апостроф", раніше один з ватажків бойовиків Михайло Товстих з позивним "Гіві" погрожував висадити в Маріуполі "морський десант" терористів.