RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Євробачення-2017: Саакашвілі зробив скандальну заяву

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі жорстко прокоментував присудження права на проведення Євробачення-2017 Києву.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Повністю підтримую, ось вам і децентралізація в профіль, культурного зразка. Всі жирні шматки, все одно йдуть у Київ, щоб отримати свій профіт. Просто, примітивно, без думки про майбутнє", "Яка несподіванка! Столиця проти обласних міст! Таке враження, що Україна - тільки Київ. Я не здивуюся, якщо згодом з'явиться Одеська автономна республіка і Львівська. І хто ж ті 19 - ПО? Продажність навіть і тут.....аж бридко! P. S. Ще в МВЦ - позорняк! Я, до речі, киянин", "Не може Одеса на високому рівні провести Євробачення-2017. Банда Труханового жодного проекту вчасно не завершила, критого майданчика немає, ризикувати з покриттям стадіону, тим більше тільки на один раз, нераціонально. Об'єктивно Одесі не повинні були давати, тому що потрібно підготувати один критий майданчик на майбутнє. Одеса таке не запропонувала. Шкода, що з Трухановим взагалі вели спільну конференцію", - коментують публікацію Саакашвілі користувачі соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", присудження Києву права на Євробачення-2017 жорстко розкритикував одеський активіст Павло Паламарчук.