RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Скандал зі смертельним "мажорним" ДТП в Києві: у мережі хвиля гніву через рішення прокуратури

Користувачів соціальних мереж обурило рішення прокуратури Києва закрити справу у відношенні Станіслава Толстошеєва, який в січні цього року влаштував резонансне ДТП у Києві біля метро "Лівобережна", котре призвело до смерті жінки.

Про закриття справи проти винуватця смертельного ДТП висловилися в Twitter Все Плохо.

"Хлопці, давайте всі хороші люди зберуться і вб'ють арматурою всіх поганих людей", — написали там.

У прокуратурі закрили справу через те, що результати експертиз показали, що пiд час ДТП 21-річний киянин Станіслав Толстошєєв нібито зазнав судомного припадоку і не відповідав за свої дії. У прокуратурі заявляють, що Толстошєєв не був п'яний і не знаходився під впливом наркотиків.

"А як він з судомними нападами, тобто з епілепсією сів за кермо?! Приховав діагноз при отриманні прав, став злочинцем!", "Вбивати їх треба на місці. Самосуд найбільш оперативний, дешевий і гуманний суд", "*** собі поважна причина", "А де ж заборона керувати транспортним засобом довічно? А раптом знову несознанка...", "**ка, ну так **ять, а п*дара, хто цієї тварюки дав довідку, що вона здорова, розстріляти?", "Солі в крові не визначаються... Піди під ними був", "П** * ц, немає слів просто", "Прям як на Росії знову", "Цікаво скільки це коштувало батькові", "Треба позбавити прав, йому не можна за кермо, він хворий. Але, **ка, буде далі ганяти і вбивати людей", "Якщо припадочний, в дурку його на довічне лікування. Що значить закрив? **ашь далі?", — обурюються користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", в січні Станіслава Толстошеєва випустили під заставу в 137,8 тисяч гривень.

Раніше журналіст показав, що Станіслав Толстошєєв не відчуває почуття провини.