RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Жахлива знахідка в обіді бійця ЗСУ розбурхала мережа: опубліковано фото

Український телеведучий Роман Вінтонів, який відомий під псевдонімом Майкл Щур, розповів про страшну знахідку в солдатському обіді, який подали в їдальні навчального центру "Десна" Збройних сил України.

Про це Роман Вінтонів повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Як мама, яка щоранку варить дітям каші скажу, що так, це личинки молі, з якою дуже важко боротися, як би ретельно не перебирала і не зберігала. Не раз в тарілці бачу таку картину. І так, вони навіть після варіння білі)) не думаю, що це можна списувати на неакуратність, так відбувається навіть у самих чистих господинь. інша справа – реакція", "це черв'як, підкинутий пізніше, тому що варений черв'як не може залишатися білим!" А чувак знає толк в приготуванні черв'яків", "Ось я, наприклад, поняття не маю, який вигляд має варений хробак... А ті, що працюють у їдальні, знають...от що значить досвід...", - коментують публікацію користувачі соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", радник президента України Юрій Бірюков розмістив жахливі фото солдатського обіду в одній з українських військових частин.