RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Скандал із Зеленським: відомий журналіст принизив коміка

Відомий український журналіст Віталій Портніков назвав гумор коміка, лідера студії "95 квартал" Володимира Зеленського, який нещодавно відзначився пародією на українського презиидента Петра Порошенка, вульгарним і низькопробним.

Про це Портніков написав на своїй сторінці в Facebook.

Він назвав Зеленського породженням низькопробного, позбавленого смаку, міщанського та обмеженого гумору. Портников зазначив, що вульгарність не має моральних меж.

Журналіст нагадав, що на українській землі народилися чудові сатирики та гумористи, починаючи від Гоголя і закінчуючи Жванецьким, Карцевим і Ільченко. Він з жалем констатував, що український народ "дореготався до Зеленського".

Пост Портникова зібрав понад 3,5 тисяч лайків і більше 440 перепостів.

"Дивує кількість людей, які не розуміють, що такими виступами не правду Зеленський і ко розповідає, а принижує їх на міжнародній арені і всередині країни", "Поки люди з обмеженими можливостями прославляють Україну в Ріо, люди з необмеженими можливостями принижують Україну в Юрмалі. Не страшно бути інвалідом, страшно бути недолугим", "Дійшло-таки! Він вже в КВК мерзенним був, а зараз просто розквіт дешевих понтів, тупості і зарозумілості. Втім, у Путіна те ж саме, всі карлики однакові", "Зеленський - національне відображення Петросяна. І його публіка - сучасне бидло", —коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Володимир Зеленський пояснив, чому виставив президента України Петра Порошенка жебраком.