RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Скандал із Зеленським: у мережі нагадали про інцидент коміка з Кадировим

Депутат Запорізької міськради, волонтер Денис П'ятигорець у зв'язку зі скандалом навколо жарту відомого шоумена Володимира Зеленського про Україну нагадав про те, як раніше комік вибачався за свій жарт перед главою Чечні Рамзаном Кадировим.

Про це П'ятигорець написав на своїй сторінці у Facebook.

"Цікаво, коли Вова Зеленський під новиною про поваленого Леніна поставив відос з сумним Рамзаном Кадировим - всі сміялися. Але виявилося, що на тому відео Кадиров плакав через загибель свого батька. І потім Вова Зеленський дуже сильно вибачався перед Рамзаном Ахматовичем. Ну дуууже сильно. Ні, він не став пояснювати, у чому сенс жарту, що він мав на увазі і кого. Ні, він просто вибачився. Йому ще тоді охорону давали, пам'ятаєте? Не пам'ятаєте?" - зазначив депутат.

Як повідомляв "Апостроф", радник президента України Юрій Бірюков різко висловився на адресу акторів студії "Квартал 95", назвавши їх покидьками. У свою чергу відомий український журналіст Віталій Портніков назвав Зеленського породженням низькопробного, позбавленого смаку, міщанського та обмеженого гумору.