RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Радник Порошенко підірвав мережі розповіддю про зустріч з ветераном у Києві: опубліковано фото

Радник президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков викликав великий резонанс в соціальній мережі своєю розповіддю про випадкову зустрічі в Києві з ветераном Другої світової, який засуджує політику президента РФ Володимира Путіна.

Про зустріч з ветераном Бірюков розповів на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши також фото діда.

Радник Порошенко розповів, що дід сидів на лавочці, бо поламав ключ і не знав, як потрапити в свою квартиру. Дід переживав, що злодії могли зламати замок і пограбувати його житло.

Бірюков викликав патрульну поліцію. Поки чекав її приїзду, розговорився з ветераном. Він дізнався, що тому 90 років і він був льотчиком на Другій світовій, а потім служив у цивільній авіації.

Також радник Порошенко відтворив слова ветерана: "Знову війна, як так? А Путін — ху#ло!"

Бірюков зазначив, що ці слова викликали у нього "ком у горлі".

Фото з Facebook Юрія Бірюкова

Пост Бірюкова всього за годину зібрав понад 1,2 тисяч лайків у Facebook.

"Ну якщо дід у 90 років розуміє, що Путін х@@ло, то все норм! Прорвемося!", "Батько, царство небесне, перевертається і місця не знаходить там. За живих ветеранів і говорити не доводиться", "О! Рідний під'їзд і стіни. Дідусь з другого поверху, той ще пустун. Добре, що не зустрівся генерал-пенсіонер, який живе там, у фейсбуці б пристойних слів не вистачило. Дідусь місцевий і говорить правду", "Дыдулi всіх благ", "Людина з великої літери! Дай Бог йому здоров'я!", "Добрий дід, все розуміє", — коментують історію Бірюкова користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", 9 травня в Ленінградській області померла 91-річна учасниця Другої світової, яку онука зачинила у квартирі на кілька днів.