RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Соцмережі підірвало знакове фото з Донбасу

У соціальних мережах спричинила бурхливий резонанс показова фотографія, зроблена під час перебування голови МЗС Німеччини Франка-Вальтера Штайнмайєра на Донбасі.

Фото опублікував на своїй сторінці у Facebook блогер з ніком Helgi Sharp.

Він зазначив, що фотографія примітна не Штайнмайєром, а написом на зруйнованому мосту, який "красномовніший за всі слова".

"Тут був російський мир", — свідчить цей напис.

"Таке саме майбутнє чекає і Керченський міст (якщо він відбудеться) - всі бумеранги, кинуті "російським миром", обов'язково повертаються", — зазначив блогер.

"Я там їжджу. Пам'ятник загиблим Героям поруч. Господи, допоможи прогнати погань з рідної землі. Ненавиджу паскуд", "Навіть не дивлячись на тих членів делегації, одразу в очі кидається напис на зруйнованому мосту.... Які ще докази ЇМ потрібні???", "Для Керченського мосту таке майбутнє виключено. Мосту немає і не буде", "Залиште його на ніч. Мабуть сучасні повоєнні німці вже забули, що таке обстріл", — коментують інші користувачі Facebook.

Український журналіст Віктор Трегубов у свою чергу на сторінці у Facebook назвав знаковий знімок зі Штайнмайєром "Фото місяця".

Як повідомляв "Апостроф", донецький губернатор Павло Жебрівський повідомив, що головною метою візиту голів МЗС з ЄС на Донбас було показати їм наслідки "руського миру" в Україні.