RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Мережі розбурхала ідея роздати АТОшникам землі в Криму

Відомий український волонтер Роман Доник викликав резонанс у соціальних мережах ідеєю роздати учасникам АТО землі в окупованому Криму.

Про таку ініціативу Доник написав на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що в окупованому Криму багато земель і житла, які за українськими законами не є чиєюсь власністю, оскільки переоформлення прав на них за російським законодавством незаконне.

Волонтер стверджує, що все це майно буде націоналізовано і його передадуть у спецвідомство, яке займається справами учасників АТО. За його словами, таким чином військовослужбовці отримають житло, а бійці - землі.

Доник вважає, що це буде мотивувати на військову операцію зі звiльнення окупованого Криму і зачистку його територій від сепаратизму.

Волонтер стверджує, що зараз таку ініціативу збираються затвердити законодавчо, проводяться соцопитування людей, якi залишили окуповані Донбас і Крим, і більшість з них схвалюють цю ідею.

Пост Доника менш ніж за годину зібрав понад 640 лайків і 100 перепостів.

"Ідея супер! Головне втілити її", "Так, от і вирішено питання з ділянкою і рабами, можна і снігурів розводити", "З землею зрозуміло, з рабами що?", "Думаю, що Рада прийме відповідний Закон найближчим часом і більшістю голосів!", "Тролінг рівня "бог", "Захоплених сепарiв в раби можна взяти, в Криму багато чого відновлювати треба, однак", — коментують користувачі Facebook.

"Відмінні пропозиції", — пише відомий блогер з ніком Alex N Alex Noyt на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше волонтер Роман Доник виступив з пропозицією назвати Донецьк Бандерівськом.