RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Вбивство Жиліна: мережі підірвало звернення до бойовиків ДНР/ЛНР

Відомий український блогер Олексій Арестович порадував соцмережі своїм зверненням до бойовиків так званих ДНР і ЛНР з приводу вбивства лідера угруповання "Оплот" Євгена Жиліна.

Арестович опублікував це звернення на своїй сторінці у Facebook.

Зазначимо, що цей пост набрав 3,3 тис. лайків, 611 репостів і 150 коментарів.

"Чому розглядається варіант тільки ФСБ. Можливо Кернес кінці підчищає на тлі останніх подій", "Немає їм прощення....розумію БОГ вчить прощати, але... Ви бачили тіла убитих наших хлопців??? А я бачила, це боляче, це на все життя. Я кожну хвилинку буду нагадувати БОГУ...щоб цих тварюк скоріше всіх відправив до пекла", "Категорично не згоден. Всі бійці лднр - геть нах в недоросію. Їм місце в підмосковних ресторанчиках. Їхня доля - бути вбитими своїми господарями! Я не хочу ні амністії, ні тюрми (годуй їх потім, утримуй) для жодного виродка, який піднімав зброю проти наших пацанів!", "Будь-який амністований ватник з радістю зрадить ще 100500 разів. Тому виродків амністувати не МОЖНА!..", "Все, що написав Арестович, - це реальність.. Росія зачистить від будь-якого сєпара, і логіка тут проста: якщо він зрадив Україну, то і Росію теж зрадить, і для чого додаткові свідки в Гаазі?" - так звучать найрейтинговіші коментарі до публікації Арестовича.

Як повідомляв "Апостроф", "офіційний представник ДНР" у Росії Євген Шабаєв вважає, що вбивство Жиліна могло бути вигідним ватажкові ДНР Олександру Захарченку.