RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Довгі руки СБУ: мережі потішила розповідь бойовика ДНР про "замах" на нього в Росії

У соціальних мережах висміяли розповідь бойовика ДНР Олександра Негребецьких на прізвисько "Урал" про те, як п'яні росіяни хотіли вбити його і отримати за це 2, 5 мільйона доларів від Служби безпеки України (СБУ).

Розповідь Негребецких про те, як на нього напали три п'яні чоловіки, опублікував Uralpress.ru.

За словами бойовика, три п'яних хулігана ломилися в його квартиру, яка знаходиться в російському місті Златоусті. Вони цікавилися, чи правда те, що за голову Негребецьких СБУ дає нагороду в розмірі двох з половиною мільйонів доларів. Коли бойовик сказав їм, що це правда, вони нібито озброїлися "трояндочками" від розбитих пляшок і накинулися на Негребецьких, але він стверджує, що з легкістю розправився з усіма трьома.

Бойовик заявив, що не боїться за своє життя і збирається знову їхати воювати за терористов на Донбасі.

"Шикарна історія, звичайно", — коментує подію журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook.

Його пост зібрав понад 670 лайків і 80 перепостів в Facebook.

"Які довгі руки в СБУ", "От СБУ молодець! Не биттям, так катанням!", "З Жиліним, схоже, спрацювало", "За 2,5 мільйона $ будь шахтар процвітаючих республік Динирилинири задушив би цього м**ака голими руками ,і руки у цих суворих людей не здригнулися б, Олександр до Уралу не дістався б", "2,5 мiльйона замало за такого крутого перця. Напевно, СБУ пропонувало 2,5 мільярда", "Шукаю попутників. 2,5 ляма ділимо порівну", "Весело там. Крутяться, як можуть", "Це просто свято якесь", "Побільше таких історій!", — коментують посаду інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналіст Денис Казанський знайшов дещо цікаве в мемуарах екс-ватажка бойовиків ДНР Ігоря Стрєлкова-Гіркіна.