RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Кінець казочки: в мережі ажіотаж навколо розлучення Джолі та Пітта

Актриса і режисер Анджеліна Джолі офіційно подала документи на розлучення з актором і продюсером Бредом Піттом.

Про це повідомляє видання TMZ, факт подачі документів підтвердив телеканал CNN, передає російське видання TJournal.

За інформацією ЗМІ, причиною розлучення Джолі з Піттом стали протиріччя в поглядах на виховання дітей. Відзначається, що Джолі просить опіку над усіма шістьма дітьми, однак Пітт зможе їх відвідувати. Як пишуть журналісти, не було ніяких "третіх осіб", які могли вплинути на рішення пари. Також ЗМІ підкреслюють, що Джолі і Пітт хочуть "теплого розставання".

У свою чергу, інформацію про розлучення підтвердив адвокат Джолі Роберт Оффер. За його словами, актриса поки що не буде коментувати подію і попросила поважати її право на особисте життя.

"Розлучення це норм. Це у нас якось прийнято до кінця жити. А насправді вони прожили щасливо, пристрасть пройшла - ну так розійшлися друзями і знайшли собі молодих і красивих, чого паритися. Фінанси дозволяють", "насправді вся справа в штучних цицьках", - коментують новину відвідувачі сайту.

"Фемінізм підриває тіткам мозок. Таймер цієї бомби встановлений на сорок років", - відреагували на новину на сайті "Эхо Москвы".

"Та ладно. Бреду можна поставити пам'ятник за роки,проведені з неврівноваженою бабою))", "це піар до трейлера фільму, після вдалого прокату вони оголосять про відновлення великої любові?", "Така вся безневинна,пухнаста,і при нагоді може й цнотливо оголитися.І все у неї цнотливо, але тільки зовні:чоловік-лох,яких ще пошукати.а вона-аморальна стерва", - пишуть користувачі в коментарях до публікації.

"Розумниця Анджеліна! Не стала терпіти. Замучили вже ці старі хлопчики, котрі безкарно маніпулюють відносинами в родині. Красуня!", "Шкода.... кінець казочки!", "Шкода. Красива пара.....", - коментують публікацію користувачі.

Також на розлучення Джолі і Пітта відреагували і блогери в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф.Лайм", в липні Джолі і Пітт планували усиновити сьому дитину.