RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Відомий художник жорстко пройшовся по Савченко

Відомий український художник і політичний коментатор Сергій Поярков заявив, що народний депутат України Надія Савченко — яскравий приклад людини з відсутністю базової освіти, яка постійно каже нісенітниці.

Таку думку художник висловив у коментарі "Апострофу".

За словами Пояркова, все, що говорить українська льотчиця, - це низка нескінченних "ляпів". "Дурість Савченко в тому, що вона щиро не розуміє, що вчитися на президента треба набагато довше, ніж на льотчика, хірурга або програміста, і що без спеціальної освіти, без спеціальних навичок вона не допоможе, вона знищить Україну", - пояснив Поярков.

Художник вважає, що Савченко, кажучи про те, що президент Петро Порошенко з тисячі порад, які йому дала українська льотчиця, не вибрав жодно, таким чином робить комплімент главі держави, адже з тисячі дурниць він не вибрав жодної.
На його думку, Савченко не розуміє, що дипломатія і політика - це професія, якій необхідно вчитися.

"Коли вона каже нісенітницю, що Оксана Марченко, яка сама по собі ніхто, і посада її чоловіка - ніхто, адже офіційно Медведчук - порожнє місце, і вона пропонує, щоб пусте місце разом з першою леді вела переговори з терористами... Ну, це на голову не налазить", - вважає Поярков.

Цілком можливо, вважає художник, українську льотчицю намагалися використовувати політтехнологи, щоб українці сприйняли слова Медведчука, вимовлені Савченко. Але цього не сталося.

Також він вважає, що те, як швидко Савченко перестали сприймати як народного героя, показує зрілість українського суспільства.

"Зараз Савченко замовкла, щоб у певний момент проявити себе в якомусь новому розкладі. Я, звичайно, як невиправний оптиміст, хотів би думати, що вона порозумнішала. Але практика показує, що порозумнішати в політиці - це дар рідкісних людей", - резюмував він.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофу" про хіт-парад найбільш неоднозначних висловлювань та вчинків Надії Савченко.