RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Бійка Парасюка з Вілкулом: в мережі набирає популярність відеозвернення

У мережі набирає популярність відео, в якому американський далекобійник по імені Павло ставить низку незручних запитань народному депутату Володимиру Парасюку, який нещодавно в ефірі телеканалу влаштував бійку з народним депутатом Олександром Вілкулом.

Звернення американця до Парасюка опубліковано на каналі Pavel S в YouTube.

Американський далекобійник поставив під сумнів заслуги Парасюка під час Майдану і запитав, чому той не може назвати імена своїх побратимів.

Також далекобійник поцікавився, як Парасюк, який став "Обличчям Майдану", зміг повернутися живим з полону бойовиків на окупованому Донбасі, де нібито провів три дні.

Крім того, Павло запитує, чому Парасюк, будучи депутатом Верховної Ради, веде себе як дешевий гопник з Троєщини.

Далекобійник вважає, що скандальний нардеп зловживає своїм статусом.

Також американець поцікавився, що хорошого Парасюк зробив для України. Наостанок він поставив запитання, чому забіяка-нардеп виставляє захист України як покарання, регулярно погрожуючи своїм опонентам відправити їх у зону АТО.

Відомий український блогер Мирослав Олешко опублікував відео з питаннями далекобійника на своїй сторінці в Facebook і зазначив, що Парасюк обіцяв подивитися відео і відповісти на задані йому питання. Але блогер вважає, що одіозний нардеп на ці питання не відповість і пропонує розмістити це відео на сторінці Парасюка і відправити тому його особистими повідомленнями.

Як повідомляв "Апостроф", забіяці Парасюку запропонували подряпати капот президента України Петра Порошенка.