RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Ажіотаж навколо "перевороту" в ЛНР: відомий адепт "російського миру" зробив гучну заяву

Один з російських кураторів бойовиків на окупованому Донбасі Олександр Жучковський прокоментував ситуацію з "державним переворотом" у так званої ЛНР, викривши ватажка місцевих бойовиків Ігоря Плотницького у брехні.

Про це Жучковський написав на своїй сторінці в соціальній мережі ВКонтакте.

Куратор бойовиків зазначив, що з ЛНР вже більше року справи не веде і в те, що відбувається там, не втручається, але має загальне бачення ситуації.

Жучковський заявив, що сильно сумнівається в тому, що була спроба державного перевороту", про яку казав ватажок бойовиків ЛНР Ігор Плотницький.

Вбивства і репресії, якi відбуваються в ЛНР, він пов'язав з особистими і комерційними розбірками місцевих ватажків бойовиків, а також зі спробами Плотницького вибудувати "вертикаль "влади".

Він зазначив, що люди, яких звинуватили у спробі "перевороту" в ЛНР, розуміли безглуздість такого дійства, так як владою в ЛНР завідують в кабінетах Москви і з допомогою зброї її не отримати.

Жучковський каже, що людей, які б у ЛНР прийшли до влади за допомогою перевороту, зачистили б росіяни.

Він також зазначив, що в ЛНР панує атмосфера тотальної недовіри, і саме тому ватажок місцевих бойовикiв запросив підтримку у ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Олександр Жучковський заявляв, що бойовики на Донбасі без підтримки Росії протриматися не в змозі.