RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Оминув "Ветерок": у мережі єхидствують через рішення суду щодо Єфремова

В Україні активно коментують рішення суду Києва про продовження терміну утримання під вартою екс-голови фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді та екс-голови Луганської ОДА Олександра Єфремова, якого звинувачують у сепаратизмі.

"Обставини, які дають підстави підозрювати Олександра Сергійовича у скоєнні злочинів, містяться в показаннях Ландика, Бєлокопитова, Шкловського, Іванова, Мосійчука, ще одного Іванова....протоколах огляду та відеозаписах проведеного круглого столу в Російській Федерації", - сказав адвокат підозрюваного Олександр Мельников, передає "Цензор.нет".

Свої емоції з приводу рішення суду українці висловлюють у коментарях до новини на сайті видання.

"Пощастило червономордому... оминув "Ветерок", "Безкоштовний **** люкс з парашею, нехай звикає до "комфорту", "Видоять з тебе, Єфремов, всі бабки, а потім відпустять", "Хоч одну падлу запроторили в СІЗО, рачача морда, перетворилася в цапа відбувайла", "Червонопикого на нари, довічно", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", колишній народний депутат України від "Партії регіонів" Володимир Ландик розповів про зв'язки Єфремова з президентом Росії Володимиром Путіним ще до початку військових дій на Донбасі.