RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Переговори в Берліні: журналіст вразив соцмережі постом про розстріл Путіна

Іронічний пост українського журналіста Віталія Портнікова, відомого серйозними публікаціями, про те, як на "нормандськiй зустрічі" лідери трьох держав вбивали президента РФ Володимира Путіна, викликав великий резонанс в соціальних мережах.

Про те, як Порошенко, Меркель і Олланд вбивали Путіна в Берліні, Портніков написав на своїй сторінці в Facebook.

Він живописав, як президент Франції Франсуа Олланд, український лідер Петро Порошенко і канцлер Німеччини Ангела Меркель розстріляли Путіна з пістолетів.

"Звик читати Портнікова з серйозною аналітикою. А тут навіть другий раз перечитав автора поста", "Моторола накривав стіл, готуючись зустріти гостя", "Це просто свято якесь! Нарешті! Пан Віталій, ви хоч раз в рік на мундирі гудзики розстібайте", "А в Україні порвали два баяна", "Браво! Вам і такий жанр до особи, Віталій!", "Це точно Портніков?", "Несподіваний жанр", "Фантастика, але на пам'ятник собі вони б заробили", "Тільки сьогодні про це думала. От би так сталося. Герой був на століття", "Ого! Який талант. Всі серйозні пости, слова. А тут... Браво..", — коментують гумор Портникова користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явився фотоколаж з мініатюрним Путіним в Берліні.