RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Путіна пригрозили "Апострофу" санкціями

Російська федеральна служба з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій, відома як Роскомнадзор, 17 листопада знову повідомила інтернет-видання "Апостроф" про "порушення порядку розповсюдження інформації на території РФ".

Про це йдеться в листі відомства, надісланому до редакції.

Зокрема, російське відомство звернуло увагу на матеріал "Апострофа", в якому лідер партії "Братство", український громадський і політичний діяч Дмитро Корчинський розповів про небезпеки сусідства з Росією і про перспективи війни між Україною і РФ.

"Надсилається повідомлення про обмеження доступу до інформаційного ресурсу "Апостроф" в інформаційно-телекомунікаційних мережах, у тому числі мережі «Інтернет», на підставі вимоги Генеральної прокуратури Російської Федерації від 12.03.2015 № 27-31-2015/Ид831-15, містить заклики до масових безладів, здійснення екстремістської діяльності, участі в масових (публічних) заходах, що проводяться з порушенням встановленого порядку", - написали "Апострофу" в Роскомнагляді.

За словами шеф-редактора "Апострофа" Світлани Шереметьєвої, виданню запропоновано видалити вказаний матеріал та повідомити про це російську сторону.

Нагадаємо, в лютому 2016 року Роскомнагляд вже звинувачував "Апостроф" в екстремізмі через новину, в якій голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав готуватися до відкритої війни проти РФ.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: