RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Улюблена газета Путіна здивувала несподіваною правдою про ватажка ЛНР

Російські журналісти звинуватили ЛНРівського ватажка у зв'язку з колишнім губернатором Луганської області Пристюком і повсюдній корупції.

Видання "Комсомольская правда", яке є настільною газетою Володимира Путіна, опублікувало статтю з несподіваним випадом на адресу ватажка ЛНР Ігоря Плотницького. У матеріалі під назвою "Операція "Пилюлькины" журналісти звинувачують ватажка у всеосяжній корупції. Мовляв, в окупованій частині Луганської області немає жодної сфери, якою би не керували його люди. Результатом такого правління став розквіт тіньової економіки, високі ціни і безкарність ставлеників Плотницького.

Зокрема, журналісти навели приклад монополізації ринку ліків, коли Плотницьким і його поплічниками було зроблено все для того, щоб усунути конкурентів.

"Злодійкуватість Плотницького ніколи ні для кого не була секретом", - пише "КП". І додають, що невдоволення ватажком ЛНР зростає не тільки в так званій республіці, але і в Москві. Журналісти припускають, що Плотницький готується втекти з очолюваної ним псевдодержави.

Як повідомляв "Апостроф", восени 2015 року Плотницький виступав запеклим противником корупції в самопроголошеній ЛНР.