RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

"Владу" Криму знатно потролили українським гімном: опублікованi відео

У мережі викликало захоплення відео, що показує реакцію окупаційної "влади" Криму на гімн України, який хакери включили під час наради в режимі відеоконференції.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube.

У коментарі до відео наголошується, що хакери зламали камеру "адміністрації" Красноперекопська в той час, коли там проводилася нарада в режимі відеоконференції з "главами" рад і адміністрацій окупованого Криму.

Завдяки тому, що в камері встановлений динамік і мікрофон, хакери подавали на неї свій звук. Спочатку вони включили пісню групи "Ленінград", потім — український гімн. На другому відео можна побачити продовження троллінгу хакерами кримської "влади".

Відзначається, що звуки, які хакери подавали на камеру, чули "голови" інших адміністрацій і самопроголошений "голова" Криму Сергій Аксьонов.

Обережно! Відео містять ненормативну лексику!

"Підбадьорили зрадників!", "Та там не тільки зрадники, але й окупанти", "Супер! Але треба вставати, коли гимн України грає, тупі недоумки", "Нехай звикають сидіти. Це їм надовго стане в нагоді. Якщо не доведеться лежати... в пеклі", "Даєш в Кремлі чи в Державній Думі гімн України! Ось це треш буде!", "Зрадники злегка подоох**їли, Слава Україні! Хай знають, ми спостерігаємо за всіма зрадниками", — коментують відео користувачі YouTube.

Як повідомляв "Апостроф", сміливий житель Криму встановив на своєму будинку табличку в пам'ять Героїв Небесної сотні.