RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

ЗМІ дізналися про спільний бізнес сина Януковича із зіркою Playboy

Сербські таблоїди дізналися про наміри Олександра Януковича вести спільний бізнес в Чорногорії з моделлю Playboy Сораєю Вучелич.

Видання Informer опублікувало інформацію про те, що модель спокусила "багатого спадкоємця Януковича" і він готовий вкласти 13 млн євро в будівництво нерухомості та бізнес-об'єктів в Чорногорії. Повідомляється, що Вучелич стане посередником у продажу.

Александр Янукович и Сорая Вучелич Фото: informer.rs

Сербські журналісти повідомили, що знайомство сина екс-президента України та моделі відбулося влітку минулого року. "Олександр розповів, що є дозвіл на будівництво, і, що планує інвестувати в Чорногорії. Сорая йому сказала, що вона вже деякий час має подібні плани", - передає слова інсайдера видання.

Сама Вучелич відмовляється коментувати дану інформацію. Інших офіційних підтверджень про спільний бізнес Януковича з балканської моделлю поки не було.

Нагадаємо, у часи правління Януковича, його син Олександр був одним з найбагатших бізнесменів України. Його стан ЗМІ оцінювали в $367-510 млн. У квітні 2014 року СБУ оголосила Олександра Януковича в розшук.

Як повідомляв "Апостроф", СБУ викрила канал виводу понад 10 млн гривень в Росію, які були присвоєні сином побіжного президента України Віктора Януковича Олександром.

За матеріалами Європейської правди.