RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Інавгурація Трампа: соцмережі вразило відео з поглядом Білла Клінтона

Користувачів соціальних мереж вразило відео, на якому знято погляд екс-президента США Білла Клінтона під час інавгурації у Вашингтоні Дональда Трампа.

Відео опубліковано на сторінці спільноти "Being Libertarian" в Facebook і вже набрало 36 мільйонів переглядів і більше 700 тисяч репостів.

У підписі йдеться, що Хілларі Клінтон зловила погляд свого чоловіка Білла під час виконання гімну на інавгурації співачкою Джекі Іванко.

"Вона дивиться на нього і думає: "У мене дійсно більше немає причин залишати тебе в живих", "Не знаю, чи дивиться він на Іванку чи ні, але це пекельно смішно", Мені подобається, що у них стільки зневаги один до одного і вони навіть не намагаються це приховати. Він бачить її погляд і такий типу: "Ну і що?", "Дивись, Білл. Цей погляд як би говорить, що тобі загрожує самогубство шляхом кількох пострілів в потилицю", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", під час інавгурації 20 січня 45-го президента США Дональда Трампа співачка з українським корінням Джекі Іванко виконала американський національний гімн The Star-Spangled Banner. Дівчина є правнучкою іммігрантів з Закарпаття.