RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Досвід роботи з Росією був найбільш негативним - директор Євробачення-2017

Директор з виробництва "Євробачення-2017" Ола Мельзіг заявив, що найважче йому було проводити конкурс у Росії і ставлення до людей там просто жахливе.

Про це він сказав в інтерв'ю "Апострофу".

"З росіянами складно працювати. Не знаю, чи можу я говорити про це... В Росії було дійсно жахливо. Знаєте, там немає поваги по відношенню до інших людей. Ми приїхали туди робити шоу, а вони ставилися до нас, як до лайна! Ми були просто здивовані: гей, хлопці, ми намагаємося врятувати вашу довбану країну і зробити нормальне шоу, ви можете хоча б погодувати нас і дати води? Всі, хто там хача б трішечки уповноважений вирішувати якісь питання і причетний до так званого вищого суспільства, поводяться зарозуміло. Мої хороші друзі робили олімпіаду в Сочі, вони говорили абсолютно те ж саме про росіян", - сказав Мельзіг.

У той же час він зазначив, що в Україні зіткнувся з зовсім іншим ставленням.

"Я бачу тут, в українців, багато хорошого від європейців, але водночас є багато і від росіян. Але українці - більш дружелюбний і відкритий народ, це дуже приємно. І це неймовірно важливо для нас, оскільки ми приїжджаємо з консультаціями щодо міжнародних процедур організації такого конкурсу і наша місія - допомагати і робити все разом. Ми відчуваємо себе бажаними гостями, нас добре приймають, ми розуміємо, що нам надають все, щоб ми робили свою роботу", - сказав Мельзиг.

Про майбутнє музичне шоу в Києві та труднощі проведення Євробачення в Росії більш детально читайте в інтерв'ю Ола Мельзига "Апострофу".